iPhone 16 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Aantal pasjes
Met koord
MagSafe Compatible
Standfunctie
Filter

Ruime keuze iPhone 16 Plus Hoesjes

De iPhone 16 Plus beschikt over een indrukwekkend 6,7" Super Retina XDR-scherm, wat garant staat voor heldere kleuren en diepe zwarttinten. Dit schermformaat biedt een meeslepende kijkervaring, ideaal voor zowel entertainment als productiviteit.

Het toestel draait op iOS 18 en wordt aangedreven door de krachtige Apple A18-chipset, gecombineerd met een hexacore CPU. Deze combinatie zorgt voor snelle prestaties, of je nu multitaskt, games speelt of andere zware applicaties gebruikt.

Voor de fotografieliefhebbers biedt de iPhone 16 Plus een 48MP camera aan de achterzijde en een 12MP camera aan de voorzijde. Dit zorgt voor haarscherpe foto’s en video’s, zowel voor selfies als meer professionele opnames.

Met een batterijcapaciteit van 4912mAh hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij gedurende de dag. Het toestel ondersteunt bovendien snel opladen met een bedrade snelheid van 20W en draadloos opladen tot 15W.

Een opvallende nieuwe feature is de toevoeging van de Action en Camera Control knoppen, die zorgen voor een nog intuïtiever gebruik van de camera en andere functionaliteiten van het toestel. Dit geeft de gebruiker meer controle over hun foto's en video's in real-time.


Waarom een iPhone 16 Plus hoesje gebruiken?

Wanneer je pas een nieuwe iPhone 16 Plus gekocht hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk in een optimale conditie houden. Met een iPhone 16 Plus case voorkom je vroegtijdige slijtage en ongewenste schade aan jouw telefoon. Naast bescherming geniet je met een hoesje van extra functies, zoals het meenemen van een aantal pasjes, en de mogelijkheid om je telefoon aan jouw persoonlijke stijl aan te passen. Door ons grote assortiment hoesjes is er voor iedereen een praktisch én stijlvol hoesje te vinden. Maak gebruik van onze handige filters en vind snel het ideale hoesje voor jouw telefoon.

Bescherming van je iPhone 16 Plus

Om je iPhone 16 Plus bestand te maken tegen krassen, stoten en schade is een hoesje de ideale oplossing. Hoesjes beschermen jouw iPhone 16 Plus en voorkomen ongewenste schade ten gevolge van dagelijks gebruik. Een hoesje is een kleine investering om de levensduur van jouw telefoon te verlengen en gebroken schermen te vermijden.

iPhone 16 Plus hoesjes met kaarthouder

Een groot gemak dat hoesjes met zich meebrengen is de mogelijkheid om er een aantal kaarten in op te bergen. Denk aan je OV-kaart, ID of bankkaart. Op die manier wordt het meedragen van meerdere accessoires overbodig en heb je met je iPhone 16 Plus hoesje alle benodigde spullen meteen bij de hand.

Handsfree genieten met een hoesje

Veel iPhone 16 Plus covers zijn uitgerust met een standfunctie of anders gezegd, een ingebouwde standaard. Hiermee zet je jouw smartphone rechtop in landschaps- of portretmodus, en geniet je handsfree van een film, serie of game. Wanneer je vaak per trein reist of tijdens je werkpauze niets te doen hebt, zet je met de standfunctie je telefoon gewoon rechtop en relaxen maar.

Een iPhone 16 Plus cover beschermt de camera

Doordat de camera's van smartphones steeds groter worden, vaak met een grote uitstulping, neemt ook het risico op krasjes en vroegtijdige slijtage toe. Wanneer je de iPhone 16 Plus op tafel legt wil je natuurlijk niet dat de camera hier rechtstreeks mee in contact komt.

De meeste soorten hoesjes zorgen voor een mate van bescherming van de camera. TPU hoesjes bieden meestal een verhoogde rand rondom de camera, zodat je het toestel in ieder geval veilig neer kunt leggen. Met een (kunst)leren hoesje ligt de lens dieper verzonken, met meer bescherming tot gevolg.

Meer privacy met een Camera Shield

Wil je maximale bescherming voor je camera en ook je privacy? Met een iPhone 16 Plus cover die uitgerust is met een zogenaamd 'Camera Shield' dek je de camera volledig af wanneer jij dit wilt. Op die manier blijft de camera helemaal als nieuw. Als je bezorgd bent over je privacy, dan is je camera volledig beveiligd met een gesloten camera shield. Bekijk ook onze webcam covers als je ook de frontcamera wilt beveiligen.


Welke verschillende iPhone 16 Plus hoesjes zijn er allemaal?

Bij GSM-Hoesjes.be werken we er dagelijks hard aan om je uit een zo uitgebreid mogelijk assortiment hoesjes te laten kiezen. Doordat deze allemaal uit voorraad leverbaar zijn, kun je het gewenste hoesje snel om je iPhone 16 Plus aanbrengen. Maak met behulp van de keuzefilters een verfijnde selectie binnen ons aanbod om het hoesje te vinden dat bij jouw stijl, behoeften en persoonlijkheid aansluit.

Book case voor de iPhone 16 Plus

Wanneer je het handig vindt om je belangrijke spullen in één accessoire bij je te dragen, is een book case een goede keuze om je iPhone 16 Plus in op te bergen. Door de mogelijkheid er een aantal bankpasjes in te bewaren, hoef je naast je smartphone geen andere accessoires bij je te hebben wanneer je de deur uit gaat.

Book cases zijn in het algemeen uitgerust met een magnetische sluiting die het hoesje gesloten houden. Op die manier zijn je spullen veilig en klaar voor gebruik. Maak een keuze uit de verschillende stijlen, kleuren en bedrukkingen en bestel snel het hoesje dat het best bij jou past.

Back covers voor iPhone 16 Plus

Om je iPhone 16 Plus goed te beschermen voor dagelijks gebruik is een back cover een must. Het voordeel ervan is dat deze het compacte formaat van je smartphone behoudt. Op die manier blijf je je telefoon eenvoudig met één hand gebruiken en ligt deze net wat beter in de hand.

Afhankelijk van de mate van bescherming die je zoekt, heb je keuze uit verschillende soorten back covers, met variërende niveaus van bescherming. Zo zorgt een basic TPU hoesje ervoor dat het toestel er als nieuw blijft uitzien, maar biedt deze minder bescherming bij een val. Met de meer robuuste back covers, al dan niet uitgerust met 'AirBag Corners', is je iPhone 16 Plus beter beschermd mocht het een keer mis gaan.

iPhone 16 Plus MagSafe covers

Maak jij gebruik van één of meerdere MagSafe accessoires? Dan wil je natuurlijk niet dat je iPhone 16 Plus cover het gebruik hiervan beperkt. Om optimaal te genieten van jouw MagSafe accessoires kies je best een MagSafe Compatible hoesje uit. MagSafe Compatible hoesjes zijn voorzien van een eigen magneet, waardoor de magnetische functie volledig werkzaam is, ook met een hoesje om jouw telefoon. Je herkent ze aan de term 'MagSafe Compatible' in de producttitel of de ronde MagSafe-aanduiding op het hoesje.

iPhone 16 Plus hoesje met koord

Draag je telefoon stijlvol om je hals, schouder of pols met één van onze back covers met koord. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in een reeks leuke kleuren, zodat je de kleur van je smartphone matcht met je outfit. Met een hoesje met koord heb je je iPhone 16 Plus bovendien altijd bij de hand en leg je supersnel de mooiste momenten vast.

iPhone 16 Plus portemonnee hoesjes

Vind jij het prettig om veel pasjes mee te kunnen nemen met je iPhone 16 Plus? Ga dan voor één van de portemonnee hoesjes. Deze hoesjes zijn groter dan normale book cases, met het voordeel dat er extra ruimte beschikbaar is om pasjes in op te slaan. In vele gevallen is er een speciaal vak voor muntgeld voorzien, waardoor het gebruik van een aparte portemonnee overbodig wordt.

iPhone 16 Plus screen protectors

Wil je ook het beeldscherm van je iPhone 16 Plus beschermen, breng dan een screen protector aan. Het gebruik van een screen protector wordt aanbevolen wanneer je je telefoon gebruikt met een Back Cover. Net als hoesjes zijn iPhone 16 Plus screen protectors in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Screen protectors bestaan grotendeels uit gehard glas, dat als een extra laag over je scherm wordt aangebracht. Het geharde glas is speciaal bewerkt zodat het de aanraakgevoeligheid van jouw touchscreen niet beïnvloedt. Gebeurt het dat je iPhone 16 Plus met het scherm op de grond valt? Dan ontstaat er meestal een barst in de screen protector en blijft het scherm schadevrij. De screen protector vangt de klap op en voorkomt erger aan je telefoon.

iPhone 16 Plus camera protector

Doordat de camera van een smartphone steeds groter wordt is het belangrijk deze goed te beschermen. Wanneer je geen gebruik maakt van een hoesje of de indruk hebt dat de camera nog steeds kwetsbaar is, is het gebruik van een lens protector zeker aangeraden.

Een camera lens protector is niet veel anders dan een screen protector, maar dan op maat van je camera. Het glaasje is van gehard glas gemaakt en voorkomt daarmee krassen en schade veroorzaakt door valpartijen. Met een camera protector blijft de camera van je iPhone 16 Plus dus kras- en schadevrij voor de mooiste plaatjes.


GSM-Hoesjes.be: Specialist in iPhone 16 Plus hoesjes

Wanneer je op zoek bent naar het juist hoesje voor jouw iPhone 16 Plus, krijg je bij GSM-Hoesjes.be het antwoord op je zoektocht. Met een ruim aanbod hoesjes, speciaal op maat van de iPhone 16 Plus, is er voor iedereen een passend hoesje te vinden. Dankzij een ruime waaier aan betaalmethoden, gratis verzending, een bedenktermijn van 30 dagen en een uitstekende klantenservice winkel je bij GSM-Hoesjes.be zorgeloos online.

Bestel iPhone 16 Plus hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. 30 dagen bedenktijd.

GSM-Hoesjes.be - Online specialist in smartphone hoesjes en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 16 Pro Hoesjes
iPhone 16 Pro Max Hoesjes
iPhone 16 Hoesjes